Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Google - strona startowa.

  1. #1
    Nowy użytkownik Awatar dygowo21
    Dołączył
    03.04.2010
    Posty
    1

    Domyślnie Google - strona startowa.

    Witam !!!

    Chciałbym ustawić google jako stronę startową i nie wiem jak to zrobić. Czy mógłby mi ktoś pomóc ?

    Używam Mozilli Firefox.

  2. #2
    Nowy użytkownik Awatar EDDYPOL
    Dołączył
    17.04.2010
    Posty
    87

    Domyślnie

    narzędzia > opcje > strona startowa : ) mam nadzieje że pomogłem :P
    Energocyrkulację

  3. #3
    Nowy użytkownik Awatar draco315
    Dołączył
    08.12.2008
    Skąd
    Kępno
    Posty
    40

    Domyślnie

    Narzędzia/ Opcje.../Główne/Strona startowa ( tu podajesz adres strony )

  4. #4
    Zbanowany Awatar Bestuszek.
    Dołączył
    03.01.2010
    Skąd
    13km od tont
    Posty
    77

    Domyślnie

    Pajacyka byś lepiej ustawił ://
    Digital Painting :super-man:

  5. #5
    Nowy użytkownik Awatar Negatywek
    Dołączył
    31.10.2008
    Posty
    42

    Domyślnie

    Albo jes mozliwosc przeciagniecia linku poprzez favicon ( taki znaczek przy stronach , obok linku) na taki domek ( strona startowa)
    Pomogłem , nie pomogłem ? Daj negatywa! nic nie zrobilem a zauważyłeś mnie to dawaj negatywa!
    Świat jest niesprawiedliwy,
    Ale zawsze znajdzie sie
    garsztka sprawiedliwości

    Nie nawidze niebieskich userów (chyba że mi dają negatywa)

  6. #6
    Nowy użytkownik Awatar ktosiu
    Dołączył
    27.02.2008
    Skąd
    Łódź
    Posty
    54

    Domyślnie

    zgadzm się z Bestuszek.
    zadam może głupie pytanie po co ci google jako startówka jeśli masz wbudowaną w przeglądarkę szukajke?

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •