|
|
#1 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
Krzysztof Kononowicz o Travianie!
Krzysztof Kononowicz o Travianie!
Chcę zrobić dla naszego servera Speed3 następujące rzeczy. Zlikwidować całkowicie dla graczy wojny, sojusze i farmienia. Usprawnić w naszej ćwiartce komunikację; handlową i wojskową. Tak! Bo nasza komunikacja jest bardzo, bardzo słaba, bardzo zła. Otworzyć akademie i miejsca ćwiczeń dla użytkowników i dla graczy. Tak! I chcę bardzo, bardzo to zrobić. Usprawnić w naszej ćwiartce, w całym, na całym travianie, żeby nie było farmienia, żeby nie było atakowania, żeby nie było niczego. Żeby starsi gracze mogli sie zalogować, bo nawet teraz dochodzi do mnie - skargi, postulaty, apelują starsze gracze, w podeszłym wieku, że młodzież farmi. A ja się nie dziwię się, że młodzież starszych ludzi farmi, napada, napadają i tak dalej. Bo młodzież nie ma sojuszów, nie ma sojuszów! Sojusze nasze w Travianie są rozwalane, zanim założone. Zamiast usprawnić traviana, żeby miejsca na osady, tak jak Server1 jest rozwalony, tak jak Speed tu w czeskim Travianie, tak jak Classic w polskim. Tak jak... ... i inne servery są rozwalane. I chcę też wyprowadzić falangi na ulice. Chcę wyprowadzić falangi, żeby falangi pilnowały całego naszego porządku, bo od tego sa falangi i legioniści. Od tego oni są! Od tego są oni! Od tego są. A na forach będzie ład i porządek. Ni będzie banowania, ni będzie łachmactwa, tylko na prawde gracze będą. Zimową porą będą szykować architekci plany budowy cudu świata, plany budowy cudu świata. Podkreślam jeszcze raz: plany budowy cudu świata. A na wiosnę wyjdziemy z budową. Bo jakie mamy budynki? Jakie mamy? Co się stało się na Speedzie polskim? Co się stało się? A gracze też będą przez MultiHuntera surowo karani, za kilka kont, za farmienie, za wszystko. I jeszcze też usprawnię granice między 1 a 2 ćwartką, że granica między 1 ćwiartką a nami będzie naprawdę, naprawdę będzie granica, że ni będzie przemytu, ani surowców, ani posiłków, ani wojska. ciesiolek ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
Az mni zatkalo :) Dobre
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
mnie rozwalił kawałek o wyprowadzeniu falang na ulice
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
hehe dobre :D
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
Bardzo fajne!
TAD |
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
|
mas koles niepokolei... a teraz prosze bana za obraze gracza :D
millenium - day after day :* travian3.pl RuLeZZZ
cs 1.6 ; ) energy 2000 :*:* muaaaa ^ . ^ |
|
|
|
|
#7 | ||||
|
Użytkownik
|
Bite me, fanboy!
|
||||
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
Tu by się przydał komentarz Leppera, może ktoś się skusi na temat Travian kontra Rydzyk
![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy użytkownik
|
Bezsens
Wy chyba macienie pokolei w tych glowach!!
co to by byla za gra!!?Wlasnie oto chodzi w Travianie !! Ta gra jest oparta na wojnach ktore kiedys byly miedzy Galami,Germanami i Rzymianiami!! A teraz co??,nagle wszyscy sie polubieli i taka sobie gra aby budowac i nic nie robic!!?? Stuknijcie sie wew te puste lby!! |
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
Przecież to na żarty a nie na poważnie..chyba nie myślisz że coś takiego by się wdrożyłó w TRaviana...To tlyko zabawa... |
|
|
|
|
#11 |
|
Zbanowany
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
po przeczytaniu spadlem z krzesla i nie moglem sie powstrzymac od smiechu
![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Zbanowany
![]() |
Zobaczcie se to
http://youtube.com/results?search_qu...h=Search:grin: |
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy użytkownik
|
buuuuuuuhahaha dobre na maksa
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy użytkownik
![]() |
Drogi ciesiolku!
PiszEM tego posta aby pogratulować ci tego oto przemówienia, i pamietaj, popre twoja kandydature w wyborach na prezydenta VII RP , pamietaj ... aha ten pomysl z ta przeróbką i tak byl moj, wiec sie nie sadź, i nie masz sie czym chwalic uważam, iż to co napisałes trafia w nasze serca ... to jest ta smutna, szara codzienność, kiedy budzisz sie rano, i musisz włączyć komputer, aby usprawnić wojsko etc . a tak by the way, przemyj sobie rane woda z mydlem ... ![]() |
|
|
|
||||||
| Narzędzia tematu | |
|